Liten lista

Knåpade ihop en liten lista för er som orkar ;D

Dagens bästa:
Inga läxor !!! superdunderkanonskönt
Dagens sämsta: Att telefonen ringer hela tiden (ca 99 % av tiden så är det mamma eller pappa som ska kolla upp oss)
Dagens ondaste: Fick en stenhård bandyboll på armen, rött bollmärke har jag nu. haha försvinner det?:S
Dagens musik: OC-musiken :)
Dagens underhållning: Datorn och tv:n, Veckorevyn som jag precis fått hem.
Dagens planer: Te, macka och slappa framför tv:n.
Dagens roligaste: Matildas vackra "skit"-uttryck till exakt allting och flummet!! ;D
Dagens framgång: Enligt bilskoleläraren så var jag suverän på att backa runt gatuhörn! woho en oanad talang!! Talang 2008 here I come ;)
Dagens tråkigaste: har inte sett min kissekatt på ett tag...:(
Dagens hittegods: hittade skolkatalogen! :D
Dagens onödigaste: Denna listan :P haha (och en twix och en bulle (A))
Dagens nödvändigaste: en twix och en bulle :D haha baaaad!!
Dagens planer för imorgon: Sovmorgon!! köpa ansiktsmask och rengöringsmedel, skolan, stallet, SOVA!

 Nu blir det roomservice!! bye bye ! :)

Lonely night...

mammi och pappi har lämnat huset, för en hel dag och natt :O (chockerande) men detta hindrar inte mamma, pappa, mormor och morfar från att ringa ca var 10:e minut för att kolla hur vi mår, om vi fortfarande andas och om vi har bränt ner huset eller brytit oss in i spritskåpet.
Snälla nån, lämna huset, lita på oss! haha helt galet vad överbeskyddande de kan vara ibland. men man ska vara glad för det ändå så...

Tar mig en funderare nu på hur jag ska spendera denna dagen av frihet..får nog bli te och macka till tv:n :D superskönt!



Jag var en milkshake (utan milk)

Uppträdande idag, pinsamt värre. Höll på att dö av nervositet, vaknade spänd som bara den i morse, men mera förväntansfull trodde jag, tills jag skulle äta frukost och inte kunde få ner en endaste liten bit. haha, sen så blev det helt galet när vi skulle uppträda, kunde inte sluta skaka. Men det gick (bortsett från några små missar) bra! Så jag är nöjd iallafall :) det var kul och jag vill gärna göra om det ! hihi.

Nu ska här pluggas matte och sen så blir det gossip girl och i huvudet på gynning. Så missa inte det ikväll :)

Pusspuss


I skolan...

Sitter och tråkar på information och layout lektion. Ska snart sluta och sen så har jag "håltimma" i typ 2 ½ timme innan jag ska ha sång. Ska uppträda imorrn, nervöst! Tänkte att jag ska gå och vara lite duktig på bilskolan under tiden, sen efter det så blir det bilskolan..IGEN (!) haha teorilektion. Sen hem och sova :D
NU sitter matilda och läser min blogg ser jag :P

haha och cattis (om du läser detta) krya på dig :)

pusspuss


Inte utan min dotter

Den boken har upptagit hela min dag, kan inte släppa den, måste läsa sida för sida ända tills slutet. Den är gripande från början till slut och det mesta är sant.

image25


Boken handlar om amerikanskan Betty, som mot sin vilja, hålls kvar i Iran av sin man.
Hon åkte till Iran tillsammans med sin lilla dotter Mahtob i tron om att det skulle vara en semesterresa. Betty är nu fast i Iran utan några rättigheter och börjar fundera på en flykt...








Ibland tänds hoppet i boken och jag vågar också hoppas (även fast jag vet på ett ungefär hur den kommer sluta) och sen så kommer något i vägen som gör att man förstår hennes förtvivlan och frustration. Jag gråter och hoppas om vartannat.

Har ni inte läst den, så läs den!!
Den är visserligen ganska lång, ca 500 sidor, men helt klart värt det! Den är sorglig, gripande och spännande. Samtidigt så får man en inblick i hur samhället i Iran såg ut på den tiden, hur fast folk följer sin religion, men även också kärleken mellan mor och dotter och viljan att aldrig ge upp.
(
såg någonstans att boken finns som film, MÅSTE hyras!!)

Nu ska jag försöka fokusera på läxan en stund, sen så känner jag att maten kallar (luktar tacos, mums :D)

Har ni en bra söndag? :)

Söndagsfrukost

Frukost

(frukosten är inte den på bilden, bara så ni vet :P haha)

Supergod frukost idag :D

Bestående av:
* Mackor med parmaskinka, tomat, mozzarella och basilika.
* kokt ägg
* passionsfrukt
* physialis
* apelsinjuice
* rabarber och grädd te

Nu är jag mätt och pigg på dagen. Får bli plugg och sen så lite söndagsspa :D

H a  e n  b r a  d a g !

arg mot uttråkad

humöret går upp och ner idag...först glad sen arg (se förra inlägget :P haha) och nu sjukt uttråkad. alla är upptagna med något idag :( utom jag, som sitter här och segar framför datorn...

vad gör ni ikväll?

Lördag


Hej,

lördag idag, har städat i huset för vi ska ha lite gäster ikväll, sen så har jag också börjat läsa en jättetjock bok som jag har haft länge men inte orkat läsa, "Inte utan min dotter" heter den, verkar väldigt sorglig.

Imorse när jag vaknade så ösregnade det och jag täntke bara sitta och lata mig framför datorn men mamma hade andra planer, hon ville att jag skulle gå med henne på promenad i regnet så det gjorde jag. Detta kanske låter lite konstigt, men det är faktiskt väldigt skönt att gå i regnet :)
Kanske inte så skönt när man är inomhus och tittar ut, men är man väl ute så är det riktigt skönt!

Ikväll blir det som sagt gäster, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Något roligt hoppas jag på !


Helg ljuva helg!!

Sovmorgon, slappa, festa, vara med kompisar är vad jag ska ägna mig åt de närmaste 2½ dagarna :D
för det är helg!!! :D (ska plugga lite med, men inte förstöra min positiva stämning :P haha)
har äntligen kommit hem efter ca 3 timmar matte, jättesegt!! och ute är det grått som vanligt, varför bor man i Sverige egentligen?:S om man ser det ur vädersynpunkten iallafall.

Tyvärr så blir det ingen tjejmiddag ikväll, för Cattis och Maria har blivit sjuka :( kan ju inte ha det utan er goingar <3 krya på er!!

Så nu ska jag först städa mitt rum, sen ska jag äta lite mat och kolla oc och sen förbereda mig för en riktig slappekväll med mor och far framför let's dance och räcker inte det så har jag precis laddat ner "10 orsaker att hata dig" (R.I.P Heath Ledger) någon som har sett den? jag kanske är 100 år efter som aldrig har sett den, men nu är det dags iallafall :D

Pusspuss
Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa :D

Morning sunshines :D

godmorgon!

Inatt har jag sovit så himla gott, synd att det tog slut alldeles för tidigt :/ och ännu mindre taggad på att gå upp är ju för att jag ska ha franska förhör på ca 40 glosor, är det inte så att alla lärare tror att vi bara har ETT ämne, nämligen deras. Jaja, man får se positivt att snart är det helg :D

Efter skolan så ska jag med mamma och handla mat till tjejmiddagen ikväll, det kommer bli supermysigt tror jag :) chokladfondue står bla på menyn, någon som har förslag på vad för frukt och bär man kan ha i ?

Måste åka nu men kanske bloggar sen

H a  e n  b r a  d a g ! : )

Jamie Lynn Spears

Kan dom bara ge sig därborta i Hollywood! Verkar inte vara annat än drama, drama och åter drama!

allt detta om Britney Spears lillasysters, Jamie Lynn,  graviditet. Hon är 16 år och gravid, hon ska behålla barnet tillsammans med sin pojkvän, sen läste jag en rubrik på någon skvallertidning, att hon tydligen är gravid med sin chef och att pojkvännen mer eller mindre har blivit mutad att säga att han är pappan. Sen nu idag så skriver veckorevyn.com om att Jamie Lynn ska GE BORT barnet till ingen mindre än sin mamma, hallå knasigt?:S
hennes dotter kommer bli hennes syster. Bara jag som tycker det är knäppt??

Iallafall så skvallras det en hel del och man gör ju allt för att få rubriker, så jag vet inte riktigt vad man ska tro...Men jag tror att de flesta kommer följa upplösningen med spänning men man måste tänka på att det handlar om en ny människa detta, stackars barn,

jaa som det kommer se ut så är hennes syster hennes mamma och hennes mamma hennes mormor och hennes pappa hennes morfar och hennes andra syster hennes moster. Haha rörigt eller?:P

image23

Det gulligaste...

ååh detta var det gulligaste jag har sett på länge.. en kille som såg "tjejen i sina drömmar" på tunnelbanan i New York.

Till skillnad från många andra som har en flirt så gav han inte upp utan skapade en efterlysning. På grund av detta så blev hon igenkänd och resten är historia. Spana in hela artikeln på Cosmopolitans hemsida!

Detta hände även en svensk, läs det, så himla gulligt verkligen!!

förlåt

heeej!

Lessen för den dåliga uppdateringen, har varit lite busy days här det senaste med födelsedagar och plugg och jag vet inte allt :)

Igår så var det iallafall plugga företagsekonomi som gällde, provet var 1 ½ timme idag, sjukt jobbigt att behöva lära sig 25 formler utantill bara för att läraren inte kan lära ut! Suuucks!!
Iallafall så gick nog provet bra, får veta när jag får tillbaka det. Sen efter skolan så fikade jag med Cattis, Matilda, Jonas och David. mysigt :)
ska snart fixa iordning mig till tårtkalas hos mormor som fyller år idag! Grattis till henne :D

Så vi hörs senare hoppas jag :) Pusspuss

Godmorgon! :D

Nu har jag och maria precis ätit frukost, ciabattabröd från gårdagen och en apelsin, supergott!

Maria klagar på mig över att jag går upp så tidigt (jag gick upp 7.30 bussen går 8.45) men jag gillar att ha gott om tid på mig på morgonen :P så jag hinner skriva ett blogginlägg och så. haha
"Galna människa" hör jag att hon sitter och muttrar bakom mig :P haha

Idag blir det skola som vanligt, sen blir det ännu en teroilektion, halka/mörker/vilt, spännande eller hur?
Måste hinna plugga till företagsekonomi provet med, så det blir fullt upp!!

Nu ska jag kila och göra mig iordning :)

H a  e n  b r a  d a g !

Tack för att ni gjorde min 18-års dag minnesvärd :D

Skulle vilja börja med att säga: tack för alla goa kommentarer, det värmer :D Min födelsedag har verkligen varit kanon från början till slut :D jag fick också en bil eller flera :P haha Ahlgrens bilar. (haha pappas skämt, mycket lustigt tyckte han själv :P)

iallafall så har dagen bestått av mycket tårta och massa sång :P haha vet inte hur många gånger jag har hört några brista ut i "ja må hon leva..." men den kan man aldrig få nog av eller hur? :P sen ett antal skämt om att jag börjar bli senil, hör dåligt och börjar få rynkor osv. haha kul kul :P

NU börjar födelsedagen ta slut, men jag skulle vilja tacka alla mina söta vänner också;
* Cattis och Matilda för eran "kidnappning" underbara är ni <3
* Maria för att du är som du är och alltid ställer upp, idag gällde det släktkalaset, du är med i min familj, som en syster för mig <3
* Sofia, som ringde ända från USA för att sjunga med sin ljuva stämma för mig :P haha saknar dig så det gör ont!! men 3-5 juni kommer du hem :D:D längtar <3
* Sen tack till klassen och alla ni andra som sjöng och skämtade och var allmänt goa :D
* Även till familj, släkt och vänner som var och firade mig, tack tack för alla fina presenter :)

Nu ska jag och maria snart bädda ut sängen och gå och lägga oss och göra oss redo för morgondagen!!

Sov gott <3

FYLLER 18 ÅR IDAG :D:D

IDAG fyller jag 18 år!! Myndig woho!! :D hurra hurra hurra hurra till mig :D måste rusa pusspuss

18 år imorgon !! :D

Imorgon fyller jag 18 år :D då blir det sång på morgonen (haha kanske inte så vackert, men tanken som räknas ;P) sen blir det skola och sen efter det så blir jag "kidnappad" av mina kompisar :P haha bra att dom förvarnar mig iaf (a) sen så blir det släktkalas med tårta och så :D

Idag vart det skola, dagen var superbra :) alla i klassen är så goa nuförtiden :D i like it!! :D
sen så sång i en timme, den 29 januari ska jag och en kompis sjunga "why does it rain (darin) "

efter det en cheeseburgare på mcdonalds, och snabb var den inte, tjejen som stod i kassan var ny, och hon var verkligen inte särskilt snabb :P haha tog typ 20 minuter för mig för att ens få beställa och då var det 3 st före i kön :S stackarn! hon måste varit sönderstressad :/  

sen blev  det bilskolan; fordon stod på programmet idag, fyyy fan va tråkigt det var!! höll på att avlida av tristess.

Men nu ska här pluggas och mat, är det något bra på tv ikväll förresten ? :)

Puss på er <3

Gomorron

Snabbt inlägg, har precis varit ute och promenerat med hunden och sen tagit en snabb dusch, ska bara ladda på lite ny musik sen ge mig ut i köket på jakt efter min smoothie! måste rusa nu, skriver mera ikväll

H a  e n  b r a  d a g ! : )


Studyhorses (plugghästar) för er som inte fattade :P haha

Godkväll, godnatt? jaa, något sånt :P sitter här och svarar på alla era kommentarer och det är många ! :D superkul!! har även haft besöksrekord idag igen :D hela 400 unika besökare denna gången. Det gör verkligen min dag när många skriver och kommenterar och besöker o så, så keep up the good work folket ! ;D

Och nu efter
1 styck frödinge kladdkaka
mängder av glass
och filande, målande och polerande av naglar
så har jag och maria varit riktiga plugghästar, har däremot inte kommit så långt :/ kan verkligen inte få någon ro att plugga, utan jag pluggar bäst under stress, helst dagen innan... Inte bra! så har ni några bra pluggtips så dela gärna med er! Min och marias metod var nog inte så lyckad (maria var full av rosa streck ;) hehe)

För övrigt så kan jag meddela att maria har en blogg som heter marayaa.blogg.se så besök gärna den och skriv en kommentar då blir hon glad :D

Nu ska jag snart sova, men jag vill tacka för alla era kommentarer om jag ska ha ett armband eller halsband, men det lutar nog mest åt halsbandet, det är ju ett smycke och en klocka i ett :D hur grymt är inte det?? :)

Nej, nu blir det sängen efter att jag svarat på kommentarerna, ska upp klockan 7 och leka hurtbulle med att gå en promenad med hunden :) sen ska jag dricka min morgonsmoothie :D mums mums, sen blir det skola och efter det så blir det lite plugg och efter det bilskolan till kl. 18.30 så antingen så bloggar jag imorgon morgon eller så blir det efter att jag kommit hem! om inte någon kan förklara mms-blogg för mig och hur mkt det kostar om man har 3 abonnemang? :)

Godnatt och hoppas ni får en bra dag imorgon med :)


Slapp söndag med tobleroneglass och maria :)

Sitter här med maria nu, söndagen har varit slapp fram tills nu då allvaret börjar!

har övningskört och sen städat (mamma har lite städmani :P) sen så kom maria hit och åt middag, mycket trevligt :) så nu sitter vi här med våra magnetrövar och ska egentligen plugga :P haha.

Vi tänkte göra en blogg till maria, kanske inte så mycket skrivande i hennes blogg utan mer bilder, hon är asgrym på att ta kort (o kanske inte lika bra på att skriva :P hehe). Länkar till den ifall det blir något av det.

Sen ska vi äta glass (vi har tobleroneglass i frysen, det visste inte maria om och nu hördes ett ljud av förtjusning här bakom mig :P haha) så vi får pluggat lite!

Skriver kanske lite senare

H a  e n  b r a  k v ä l l ! : )

Armband eller halsband?

VAD SKA JAG VÄLJA??


image21

underbara halsbandet från cocoo.se

image22

eller superfina armbandet från accessora.se

Antal sidvisningar?

Är det någon som vet vad detta innebär? vill gärna veta!

sunday morning

Godmorgon allihopa :)

Inatt har jag sovit grymt bra, nu sitter jag här och väntar på att fab5 ska börja. Kollar på Miami Ink som går innan och det är en som vill tatuera in en bild på sin döda hund. Hunden dog för 1 år och 1 månad sen. Hon sörjer fortfarande och ville därför tatuera in den, för att fortfarande få ha den vid sin sida, jättegulligt tycker jag!

Idag blir det plugg för hela slanten för nästa vecka är helt fullproppad med födelsedagar och teorilektioner och jag vet inte allt. Jag ska övningsköra också och sen så självklart ha min numera spa-söndag.

Baguetterna är klara nu så jag ska upp och äta frukost

H a  e n  b r a  d a g !

Toalettköer!

Någon som kan förklara för mig varför det alltid är kö till tjejtoaletter men inte till killtoaletter?
Som idag i ishallen så var det säkert 10 meter kö till tjejtoan och sen helt ledigt på killtoan, jag var alltså inte helt feg på att gå in där istället..men vad är det som gör att det tar så lång tid för oss tjejer och sen att killarna är klara på typ 5 sekunder. Tvättar dom inte händerna eller kissar superfort, eller vad är det frågan om?

Tacksam för svar :P

Proppmätt!

Hos mormor och morfar, har ätit en jättegod middag med förrätt, varmrätt och efterrätt så magen står i fyra hörn nu. haha.. idag har jag suttit i en ishall i några timmar, men det var det värt för Cattis och hennes team var sjukt duktiga, tvåa på kortprogrammet. Grattis tjejer!! :) får se om det blir något VM, jag hoppas på det iaf.

Efter att vi hade förfrusit oss ett tag så gick jag och matilda på uppdrag att hitta oss något värmande, vi hittade ett ställe att köpa mat på, vi bestämde oss för varm choklad och korv med bröd/toast men den varma chokladen var slut :(
så jag fick dricka världens äckligaste te och matilda tog en värmande cola (haha försöker skära ner på colan nu, nyårslöfte) sen så åt vi god toast och korv sen skulle vi ta bussen men missade den med 5 minuter.. så vi fick stå och frysa ute i kylan istället, höll på att förfrysa och kissa ner mig (haha fast det löste sig :P) 
efter det sp sprang vi till pendeln men missade den ändå, haha jag och matilda höll på att skratta ihjäl oss!!
trång rulltrappa och jag vet inte allt ;)
haha tillslut så fick matilda sin varma choklad och en bulle på pressbyrån jag fick ännu en te.
Så vi stod där och var lite i vägen för en busschaufför han var helstressad och skulle komma åt allt när vi stod i vägen, sen så åkte jag hem till mormor och morfar.
Vi åt middag och sen så kollade vi lite på handbollsmatchen och nu är jag helt slut och ska krypa till sängs.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Puss

Vanessa Hudgens

Jag var inne och kollade runt lite på veckorevyn.com och fick syn på denna bilden och jag kom att tänka; Stackars dom som är kända.
Alltså det är ju klart att dom lever världens lyxliv och har miljontals med pengar på sitt bankkonto och så vidare... men tänk dig att vart du än går så är du omringad av paparazzis?
Folk som följer ditt minsta steg och det de allra helst vill ha är en skandal, du måste tänka på vad du gör hela tiden och kan inte göra ett enda fel för då publiceras det över hela världen.
Jag såg denna bilden och Vanessa ska tanka sin bil (!) wooow vilken nyhet liksom :P

Jag tror kanske att vissa  trivs med att stå i rampljuset, men inte hela tiden och det förstår man också när man märker hur de beter sig mot paparazzis, så helt nöjda är dom nog inte.
Men jag förstår dem, paparazzis finns det gott om och för att alla just vill ha den bästa bilden så de smyger runt i buskarna och lurar, som ett lejon på jakt efter sitt byte och vid minsta lilla felsteg så attackerar dom!!

Så nu har jag mer förståelse för varför det är kändisar <3 solglasögon som gäller


Vanessa Hudgens

Godmorgon :)

Vaknar av att min goa väckarklocka spelar "Bleeding Love" med Leona Lewis, den låten är så bra :) så den är perfekt att vakna till i vanliga fall blir jag bara irriterad när den sätts på för det är alltid någon som pratar superfort så man inte hänger med någonstans eller så är det reklam.. men inte idag :D skönt!

Jag är uppe "tidigt" för jag ska iväg med bussen snart och kolla på när Cattis ska tävla i teamåkning :) Så jag hoppas att bussarna går..
Jag kan meddela att det blåser rätt rejält, men jag tror inte det är storm...och strömmen fungerar, uppenbarligen :P
och jag tror att hela familjen drog en suck av lättnad när vi tittade ut i morse för den fina förankringen håller, båten har klarat sig!
Det hände nämligen våra kompisar när stormen "Gudrun" var här, deras båt låg i trädgården och när de vaknade på morgonen så hade ett enda träd i trädgården vält, rakt på båten så den hade kluvits i två delar. Mindre kul!!

Så det kanske inte är så konstigt att man nu förtiden börjar undra mer och mer varför man bor i Sverige? Aldrig bra väder, bara regn och rusk och mörker jämt känns det som. :/ Lite deprimerande.

image19

Nu ska jag äta en supergod frukost bestående av baguetter, ägg och frukt :) mumsigt va?
Sen bär det av... måste plugga idag med, vet inte när jag ska hinna det, men det löser sig väl!

Vad ska ni hitta på idag?
Ha en bra dag <3


Snart kommer stormen...

Hej govänner!

Nu sitter jag här framför datorn efter en kväll full av förberedelser inför stormen, planer för morgondagen samt en lagom stor dos av let's dance. Haha, hela familjen har hjälpts åt, jag flyttade bilarna, mamma och pappa och bror förankrade trädet som vajar sådär oroväckande varje storm men som när lugnet har lagt sig, har glömts bort. Så bilarna och båten var i riskzonen, eller aa numera bara båten :P haha som ni kanske vet är det varning klass 2 här i västra götalands regionen och blablabla stanna inne blablabla. så jag sitter här och hör att stormen byggs upp ganska rejält! får se om vi har någon ström imorgon..

Planer för morgondagen är :
Jag och Matilda ska åka och kolla på när Cattis ska kvala in i VM i teamåkning. Hon är grym!! :D så håll tummarna för Cattis och hennes team imorgon! Måste ställa alarm på mobilen, ifall strömmen skulle gå :P

Så kanske inte någon dator imorgon, men det blev iallafall Let's Dance, haha Karl-Petter är bara för skön men kanske inte bäst på dans. hehe.

Bäst ikväll: Mat-Tina, Tony Richardsson, Linda Lampenius (fiolmänniskan)
Sämst ikväll: Ulf!!! rätt person åkte ut!
Mest medlidande ikväll: Danny kan inte varit lätt med det hoppet i början med stukad fot.
Mest störande: Juryns dialekter, uttal och språk i allmänhet, svensk tv någon?
Skönast: Karl-Petter behöver jag säga mer?
Roligast: Tanten i Postkodslotteriet som gissade på att "Linas Kvällsbok" som film hette "Lina och kattvakten" haha att jag inte dog!!

Men nu ska jag ge mig för idag, godnatt alla där ute i stormen (och ni andra)

Pusshej <3

som ett gift gammalt par, fast utan sexet då!

HAHAH måste bara säga vad maria sa häromdagen, tror det var igår (?) jaja iallafall, hon är ensam hemma i tre veckor eftersom hennes föräldrar har dragit till Thailand, utan henne! dålig stil om jag får säga vad jag tkr :P men iallafall så ska jag vara lite barnvakt åt henne (haha maria är lika gammal som mig (a)) eftersom hennes gulliga mamma bara har förtroende för mig så är det BARA jag som får bo hos henne på vardagarna :P haha tyckte det var lite lustigt att dom litar så mycket på mig. Men tack för det :)

Men iallafall så sitter jag och maria på msn och pratar om när jag ska komma och bo hos henne och hon hos mig och viceversa så säger hon:
Maria - Haha, vi kommer typ bli som ett gift gammalt par.
Jag - mm, haha
(efter en liten paus..)
M - fast utan sexet då!! :O
J - HAHAHA!!

haha ibland så skrämmer hon mig :O haha nää jag skojade bara, hon är så go så :D men det var så himla kul sagt, tyckte jag iallafall :)

Nu har mitt armband kommit med (se tidigare inlägg) tyvärr så upptäckte jag att det är för litet, det fattas typ 2 cm länk :s så himla surt för det är verkligen preecis!! men jag får returnera det så får jag det väl snart igen :/ ngn annan som har haft detta problemet?

Pusspuss <3

Let's dance

Ikväll ska jag kolla på let's dance, vem tror ni får flest poäng ikväll? och vem åker ut?
Jag vet inte riktigt vad jag tror, dels så såg jag inte hela programmet förra veckan och dels så jaa... haha det har bara varit ett program, så har inga favoriter och ingen aning om vilka som var bra.
Vet bara att Linda Lampenius hade väldigt sträckta vrister :P får se om det ändras ikväll, både min åsikt och hennes vrister :P

Så missa inte det ikväll! Let's dance på Tv4 kl. 20.00

image18
Foto: Tv4


Nu ska jag snart äta, räkor, mums :) sen ska jag lägga mig och bara dö framför tv:n haha min drömkväll!!

Hörs sen! <3


thank god it's friday...NOT!!

usch usch usch och mera usch på fredagar i skolan!! kommer bli min värsta dag..alla vill bara hem och sova, festa och ha helg!! Lärare, vad är det ni inte fattar? vi vill ha ledigt, ingen orkar på en fredag. Först alla dessa hemska läxor som jag ägnade hela kvällen åt...jobbigt värre och för er som är intresserade här kommer min fredag, minut för minut :

08.25 - 09.25 Franska redan typ hatad av läraren, plus att min "uppsats" var jättekort, ligger iaf på vg+
09.30 - 10.55 Matematik fatta hur trött man är i huvudet efter den lektionen...
11.00 - 12. 00 Språk studiepass ganska slappt men idag jobbade jag på bra, vill ha mvg i franska :P
12.00 - 12.30 Lunch välbehövlig paus!!
12.30 - 14.15 Matematik igen,  huvudvärk huvudvärk huvudvärk
14.20 - 15.10 Historia JAG hade gjort frågorna, jocke tog mina svar och kopierade till hela klassen, dålig stil :P haha'

Sammanfattning av min fredag är:
* 2 timmar språk
* hm...räknar lite....tror det är 3 timmar och 5 minuter matte, HELT STÖRT!!
* ganska kul ändå för alla var asflummiga :P haha

Sen så var jag duktig och var lite schemaläggare, så jag lyckades övertala både matte och historialäraren att byta lite på schemat så nu slipper vi iallafall den sista historialektionen! SKÖNT :D

Vad jag ska göra ikväll, vet jga inte ännu, får se, kanske kolla let's dance med Matilda :D
Någon annan som ska kolla på det?:)

Gomorgon!

Ska strax rusa iväg och fixa iordning mig, sen skynda till bussen haha. varför går tiden så himla fort på morgonen kan någon förklara det? En timma känns som en kvart men om man sitter på en lektion som är en timma, då känns den som minst två, beroende på vad för ämne det är. Konstigt :S nä nu får jag inte sitta här och filosofera :P haha måste rusa! Hörs senare..

Ha en bra dag :D

vilken sång?

Nu är jag klar med allt, har svarat på era kommentarer, gjort läxan och städat rummet. Ska bara hoppa in i duschen och sen så sova! Längtar efter min säng...

Och tills imorgon ska ni få en klurig fråga att tänka på...Vad kom först, hönan eller ägget? hahahaha skojade bara, kände att alla mina inlägg idag varit lika tråkiga så drog till med ett skämt :P hihi, men jag har faktiskt en fråga, jag och två kompisar ska sjunga på en hm..hur ska man förklara, aa min skola har några dagar per termin olika aktiviteter utanför skolan, så då ska vi sjunga,

någon som har en bra låt?
behöver verkligen tips, vi har ingen idé om vilken vi ska sjunga, sen ska helst vara lite igenkänd så att folk har hört den innan. Hör av er om ni kommer på något!!

Ska sova nu!!

Godnatt och sov gott :)

jajaja, linnéa är på gång igen :D

så, nu är det mycket bättre ! :D fått i mig lite mat, gjort klart 2 av 3 läxor!! glad igen :D ska göra klart matten med sen ska jag städa rummet och sen duscha och sen stupa i säng.

Haha, jag låter som värsta mönsterbarnet, eller aa jag vet inte. men lite duktig måste man vara :P haha.
Tack till er som muntrar upp mig :) alla har ju sina dåliga dagar, men nu skiter vi i det! Positiv, positiv! :D

Vad har ni gjort idag ? :D

trött. arg. ledsen.

jag är sjuk, jag är trött, jag är ledsen för det gick dåligt på ridningen så är besviken på mig själv. jag är arg för att jag har varit sjuk och nu måste göra så himla mkt läxa tills imorrn. då kommer jag vara ännu tröttare för att jag inte fått ngn sömn.
så ursäkta men just nu är jag gnällig och då klagar jag mkt...
så ska sätta mig med dom jävla läxorna nu!!

Hörs kanske senare.., om jag e på bättre humör då! :)

Jävla magnetröv!!

Hahah men det är så! Min röv är en magnetröv och min dator är magnetisk, jag dras till den och kan inte slita mig från den. Sitter fortfarande här. Nä nu ska jag ha lite disciplin på det hela och gå härifrån!!! (jag är däremot inte den enda som har dessa problemen tror jag :P haha)

Så kära bloggen, jag har en bekännelse, jag tror jag har blivit beroende :O hihi

Puss <3

Varför är alla så otrevliga?

Idag var det bilskolan, sen skolan och sen ett litet stopp där emellan hos Matilda för en andra frukost och en liten tupplur :P haha
När vi precis skulle åka till skolan så ringer telefonen och det är matildas syster som berättade att hon var ute med bilskolan och övningskörde på omkörningar (då ska man vara två elever i två olika bilar och köra om varandra) sen så skulle dom vända på någon landsväg och allt gick som planerat för matildas syster så dom körde iväg. Men de andra kom aldrig...så dom vände tillbaka och hittade den andra bilen i diket. Den stackars tjejen hade på något sätt kört ner bilen i diket när de skulle vända och sen försökt knuffa upp bilen, så hon var helt lerig och skulle till skolan efteråt, tillslut så fick dom ringa bärgningsbilen ändå, men det lät så himla kul och jag är jätteglad att det inte var jag!!

Men åter till rubriken så har ni tänkt på att om man åker buss så är folk så himla otrevliga? Det känns som något som är typiskt för oss svenskar. Men antingen om man sitter på ett säte så är det som att folk är livrädda för att säga något och därför bara klämmer sig ner på platsen bredvid och sätter sig på alla ens saker eller bara kastar dom på en. Och sen finns det den andra typen, som när man kommer för att sätta sig på platsen bredvid, låtsas som att dom inte ser en, sitter och stirrar ut genom fönstret och skiter fullständigt i en, eller bara suckar djupt och demonstrativt. Jag säger inte att jag är världens bästa människa själv, jag är säkert likadan, men jag försöker iallafall att inte visa det lika tydligt. Är det hela världen att sitta bredvid en vilt främmande människa i ca 20 minuter?
Nu har jag i vilket fall fullt upp med mina läxor, att vara sjuk och borta från skolan är inte lätt. Nu blir det 18247184 frågor om historia, industriella revolutionen innan jag sätter igång med franska uppsatsen på 200 ord och efter det matte.


Någon som är grym på franska, hör av er!! eller något av de andra med ;P

Rättning av mig själv

Eftersom det var några som kommenterade och sa att jag räknade på fel streck med mina besökare så tänkte jag säga att okej men jag hade många sidvisningar eller vad det andra strecket nu innebär :P haha men det är ju roligast att räkna det som det är mest på eller hur? ;) men ber om ursäkt för detta ! :)

Godmorgon!

Tidigt uppe för att köra en lektion innan skolan börjar, jag har duschat och druckit min smoothie, men nu måste jag skynda mig så jag hinner.

Ha en bra dag :D

What to do?

Jo, imorrn så blir det mycket att göra på samma dag, för att vara mig :P

* först så ska vi upp kl.6 och sen köra lektion kl. 8
* hem till matilda för en powernap och lite frukost
* skola mellan 10.30 - 14.30
* hem, göra franskainlämning och 5 sidor matte
* stallet
om jag känner mig tillräckligt frisk
* SOVA!!

haha, nu så sitter maria här och tjatar på mig om vad jag önskar mig i födelsedagspresent (fyller år på tisdag för er som inte visste :P glöm inte att säga grattis haha) så hon sitter och luskar och jag vet inte vad jag önskar mig :S önskar mig inget speciellt, typ något smycke eller ngt? Någon som har något bra förslag på vad maria kan köpa till mig så säg till haha :P eller snarare vad jag kan önska mig av henne ;) men iaf :P haha

Tror jag skiter i filmen, känner mig jättetrött, ska upp så tidigt imorrn, så tror jag ska gå och lägga mig och kolla på typ Mean Girls eller något liknande som man inte behöver koncentrera sig på :P haha

Godnatt, sov gott <3

Ps. så var mamma jättesnäll och köpte smoothie till mig så jag kan dricka till frukost med anledningen att jag behövde c-vitamin :) mamma är snäll <3

Så himla glad :D

Nu är jag hemma från bilskolan, träffade en gammal klasskompis som jag kunde sitta och skratta åt bilskoleläraren lite åt, han skulle nämligen HELA TIDEN visa om filmsnuttar som han visade på olika situationer man kan hamna i, två gånger. Varje gång så var "vi tar den en gång till va?" eller "å så tittar vi på den en gång till" hahaha. Ganska kul faktiskt!!

Åh vet ni vad jag har gjort nu precis? Jag har berättat för den allra första personen (i mitt real life så att säga) att jag har en blogg. Ska bara berätta det för tre st. utvalda personer och får fler reda på det så får det väl vara så...det gör väl min blogg halvhemlig? nee jag vet inte vad som händer :P men jag var så överglad för att jag på ungefär en vecka har haft ca 4 besökare om dagen och idag har jag haft 400!!!! :D och det fortsätter bara att öka :D vad jag har gjort annorlunda idag har jag ingen aning om ? Men jag är sjukt glad iallafall för alla nya läsare :D

image15

som ni kanske ser så är det en väldigt skev kurva? ;) haha

Men nu ska jag kolla lite OC och sen ska jag kolla på den filmen som börjar kl. 21, fortfarande ingen som har sett den eller? :P

Pusspuss <3

GRATTIS

tänkte bara säga grattis till den personen som precis besökte mig som var min 100 unika besökare idag :D

stor kram till dig och alla andra 99 besökare...you make my day :D

Måste rusa, hörs senare <3

Mot bilskolan...

Nu kör vi.. haha alltid lika lustig ;)
nepp det är teori som gäller idag. 17.00 - 18.30 sitter jag fast i en tråkig lokal och lyssnar på när någon trafikledare babblar om landsvägskörning. Klart jag ska vara uppmärksam och lyssna, man måste lära sig det OCH komma ihåg det ute i trafiken!
Men lite segt är det allt plus att jag nog kommer smitta ner alla med mina äckliga förkylningsbaciller som visserligen börjar försvinna lite efter att jag har slagits mot dom i 72 timmar med alla olika medel! Men men det är smällar man får ta här i livet.

Så in i duschen, hostmedicin och huvudvärkstablett sen är jag klar för att gå!

Vill tacka för alla bra boktips! Superbra! Vet jag vad jag ska köpa nästa gång det blir av att jag åker till bokaffären.

Sen ikväll så blir det väl slappa framför tv:n. måste gå till skolan imorgon. Är det någon som har sett "Keeping the faith" som går på 3:an ikväll kl.21.00? Ifall ni har gjort det, tyckte ni den var bra?

Nä ska hoppa in i duschen nu! Hoppas ni får en bra kväll allihopa!

Pusspuss <3

Ett litet urval av mina böcker.

Detta ska faktiskt sägas att detta är den första "privata"  bilden som läggs upp på min blogg! så enjoy!



Ett litet urval av mina böcker.


Titlar: (uppifrån och ner
Gossip Girl 1 - Cecily von Ziegesar
Au Pair - Melissa de la Cruz
It Girl - Cecily von Ziegesar (lånad av kompis)
Georgia Nicolsons dagbok; Bekännelser om killar, kyssar och katter - Louise Rennison
Killar, kompisar och lyckokort - Cathy Hopkins
Djävulen bär Prada - Lauren Weisberger
På Spaning med Bridget Jones - Helen Fielding
Bridget Jones dagbok - Helen Fielding
Sushi för nybörjare - Marian Keyes
En shopaholics bekännelser - Sophie Kinsella

Sådär! nu har ni sett lite av mina böcker.
TIPSA MIG !! :D

Boktips!

Sjuk som jag är så har jag inte så mycket mer att göra än att kolla på film eller TV och mina ögon börjar kännas som om dom blir fyrkantiga (som mamma sa när jag var liten "titta inte så mycket på tv, då kan man få fyrkantiga ögon" haha jag trodde verkligen på det och vågade inte titta på mer än bolibompa :P) lite smartare nu så förstår jag att man inte får fyrkantiga ögon, men jag tröttnar lite på de filmer jag har sett så därför vänder jag mig till er underbara läsare:

Har ni några bra boktips?


Jag är verkligen en riktig bokslukare, finns det någon riktigt bra så kan jag verkligen inte lägga ifrån mig den utan måste läsa klart den! Oftast så går det väldigt fort med..
Jag förstår mig verkligen inte på folk som inte gillar att läsa, ofta hör jag folk i min skola säga " jag har bara läst en bok detta året" jag blir liksom VA?! vad är det för fel på dom? eller är det fel på mig?? som läser flera böcker i veckan..? Men jag menar finns det något mysigare att när det är ruggigt krypa upp i soffan med ett tjockt duntäcke och en varm choklad och bara sitta och läsa, eller på sommaren läsa en riktigt bra bok på stranden? nää, skulle inte tro det. :) okej om ni inte har märkt det redan så älskar jag att läsa!

Så tillbaka till boktipsen...om man ska beskriva min "bokstil" så är det väl mest chicklitt eller vad det nu heter..ni vet sånt som En shopaholics bekännelser, Djävulen bär Prada, Gossip Girl, Au Pair osv ni förstår kanske?

Så ge mig era bästa boktips :D

(måste säga tack till alla gulliga kommentarer med och säga att jag faktiskt har över 100 besökare nu :D)

Puss på er <3


Godmorgon alla ni friska som ska till skolan!!!

mm jag ser verkligen fram emot en dag till hemma i sängen, med film, te och varma mackor, låter ganska lockande på pappret eller hur? ;) men att sitta med ett huvud som känns som det ska explodera samtidigt som näsan är täppt, halsen är svullen och ögonen rinner, känns det lika kul? Nee skulle inte tro det, så var glada att ni är friska ....och kan gå till skolan (för att verka lite duktig var jag tvungen att skriva det) hehe.
 
Jag har gått upp bara för att sjukanmäla mig, sen så självklart när klockan ringde kl. 8 (måste anmäla innan 9 eller ngt sånt) så vaknar jag till, fattar ingenting.
För i drömmen så var jag ute och seglade med Johnny Depp och Orlando Bloom, och nej det var inget piratskepp! haha mina drömmar är konstiga. Men iallafall så välter jag såklart ut mitt glas med vatten ner över alla böcker och väckarklockan och resten på golvet. Det dummaste av allt är att jag ligger kvar och tänker; äsch jag tar det senare... sen flyger jag upp när jag kommer på att jag just spillde på VÄCKARKLOCKAN!! mindre bra liksom. Så jag fick tag i papper och torkar frenetiskt, så jag tror faktiskt att den klarade sig, tuuur!

Men nej nu ska jag krypa till kojs igen ;) haha fattade ni, till kojs? haha okej sämsta humorn idag!
Efter den här ljuva bilden kommer jag somna gött (och om ni tkr att jag tjatar om mina rekord, så skiter jag fullständigt idet, för jag är glad :D )

image11

Pusspuss <3


Behöver hjälp av er!!!

Behöver hjälp av er!!!

Okej, kom på att jag är hopplöst efter, men jag aaavgudar dessa armbanden, vill gärna ha ett marinblått eller lila, grymt snygga. Dessa hittade jag på accessora.se, så sjukt snygga. Vill ha-faktorn är i topp! Så ifall ni har något annat tips på vart man kan hitta dessa, kanske till lite billigare pris eller iallafall till snabbare leverans. så LET ME KNOW!!! :D tack på förhand!

Godnatt, igen!

"Han gillar att pussa dom i smuttan"

Haha, "I huvudet på Gynning" var ju faktiskt helt sevärt. Hon är så uppenbart ärlig och gör så konstiga grejer. Men jag gillar programmet. Visserligen bara första men det kommer mera... Men jag skrattade verkligen så tårarna sprutade när barnet säger om Bingo Rimér:

Barnet - han gillar att pussa dom i smuttan
Carolina (smått förvirrad) - eeeh..jaa det gör han
(och efter en liten paus)
Carolina - Äckelbingo!

haha, sönderskrattad! men vilken uppväxt, lilla sigge (typ 1 år?:S) sitter hon och läser om sex och snoppstorlekar och jag vet inte vad. Men iallafall något på tisdagskvällarna, men när börjar Desperate Housewives är då min fråga?

 Nu regnar det som jag vet inte vad, regn, blåst och allmänt tråkigt väder. Så ska kura ihop mig i min mysiga säng med en film tänkte jag. Blir nog någon som jag sett ett antal gånger så jag kan somna gott till den. Får se om jag kanske mår bättre imorgon så jag orkar gå till skolan. Men bilskolan måste jag till på kvällen i vilket fall. 
17.00 - 18.30 - Landsväg, kan det bli mer spännande liksom? suuuck!

jaja, dags för sängen. Godnatt sov gott!

New record, ladies and gentlemen!

Så himla glad när antalet besökare stiger, nu är vi uppe i 40 st :D vad är det jag gör som gör att folk vill läsa? :)
ni måste säga så jag vet vad som gör att man vill läsa.

Jag måste också säga att jag blir så himla glad varje gång det kommer en ny besökare och ni skickar någon liten kommentar! Tack underbara läsare, hoppas ni tycker bloggen är intressant och stannar kvar!

image9

Nu sitter jag och kollar på hairspray, den är ganska bra faktiskt..lite smågullig sådär :D
Skönast: Tracy Turnblad (huvudpersonen) som verkligen går sin egen väg
Roligast: John Travolta som spelar mamman. Haha
Snyggast: Link Larkin (Zac Efron) mmm..mancandy!

Nu när jag ändå sitter här så måste jag bara säga att det gulligaste idag var när jag läste "Fröken D" s blogg, där hennes...aa nu är det pojkvän, skickar jättegulliga meddelanden till henne som svar på hennes fina blogginlägg till honom. Sen kommer han och ger henne blommor också. Jag vill också ha någon sån söt kille som ger mig fina blommor!

Nu ska jag kolla vidare iallafall!

Ha en superbra kväll och missa inte "I huvudet på Gynning" som går kl. 21.00 på Kanal5!
Puss på er <3


Jag ska nog vara sjuk lite oftare...

näää skämt o sido, men jag hade iallafall besökarrekord idag. hela 25 besökare (kanske inte så mycket om man jämför med blondinbella, kenza osv men allt är relativt, eller hur?). Så tack för att ni piggade upp mig lite :)

Har nu suttit och kollat på OC, Sex and the City hela dagen.  Skönt men är lite uttråkad nu. Väntar på maten med, kommer väl knappt kunna äta med min hals. Känns som sandpapper i den. jaja, nog om mina klagomål.

Sen efter maten väntar Hairspray och efter det blir det "I huvudet på Gynning"

image8

Hoppas det är bra, det verkar kul iallafall. Hon är så sjukt ball!

Någon annan som ska se det ikväll?


sjuk

Usch jag är sjuk, tyck synd om mig! Jävla förkylningsbaciller... legat och kollat på massa gamla Disney-filmer. Nässpray, halstabletter, hostmedicin, te, esperitox och alvedon är mina bästa vänner idag.

image7


BLÄ jag hatar att vara sjuk. Men det var väl väntat, min bror är också sjuk och hemma. Så vi sitter båda i soffan och halvsover framför massa filmer. Så välkommen med förslag på att bli frisk! jag behöver det just nu...

Hoppas alla ni andra mår bra iallafall :)

Babyboom i Hollywood

Babyboom i Hollywood


Gulligt att både Nicole Richie och Christina fick barn samma dag!
Vill se kort på barnen snart :)

Inne och ute listan

Bara för att det är måndag och jag itne har något att göra så kör vi på med en inne och ute lista:

Inne
- jag fyller år snart
- ny superskön madrass sova sova sova
- Vårmodet!! bort med svart, brunt och grått och in med lite färger
- snart körkort

Ute
- vädret, ge mig sol snälla någon?
-
skolan
- alla jävla förkylningsbaciller som flyger runt, jag blir gaaaalen!

Bara för att vara lite positiv så var det mera inne än ute, bra va? ;) haha kör lite thevoice stil här med mer positivt än negativt.
Förresten någon som har något insidertips på vad som kommer bli ett nyckelplagg i vår?


8 dagar kvar!!!!!!!!

Nu kära läsare är det bara 8 dagar kvar tills jag fyller 18!!! så skriv ett kort och glöm inte att skicka en present :P haha har varit på min första teorilektion idag med bilskolan, räknar med att vara klar den 11 februari, då blir det teoriprov!!
Någon som har gjort det?? Är det svårt?? Några tips?!

Annars var det skola som gällde idag, segt som attan och vad serverade bamba, Jo, sourcream-biff...någon som kan förklara vad det är i den? eller förresten jag vill nog inte veta. haha. ska plugga lite matte snart med varm choklad. :) muums!

Sen så är doftljusen tända i mitt rum, så ska efter det sova. Ska bli så himla skönt, min nya madrass är drömmen! Jaa, jag drömmer om min säng. haha gör inte alla det?
Som ni kanske märker så är jag lite speedad och överglad, har iiiingen aning om varför men gött är det. behöver skriva av mig överskottsenergin. Har blivit så himla förkyld så jag e typ uttråkad för det blir inga sporter för mig :/ så jag e överenergisk! suucks.

Förresten så tror jag jag ska blåsa ut doftljusen, hade lite huvudvärk igår, kanske beror på det..hm...tål att tänkas på.. får se om jag får det ikväll med.

Efter bilskolan så var det dags för dagens skönaste stund, nämligen när man kommer hem från skolan får nyta om till myskläder och av med sminket! Helt klart dagens bästa!

Pure fresh efter spa-söndag.

Finally,

Nu har jag suttit i ca 2 timmar och gjort hemma-spa, det var hela köret, ansiktsmask, manikyr, hårinpackning, body scrub, manikyr och fotbad. Huuur skönt som helst, tror jag ska göra det varje vecka. Spa-söndag liksom :D

Kollade på det där nya programmet "Singin Bee", jag trodde det skulle vara roligare, med mer oförberedda personer så som det var på reklamen. Där frågade de ju folk ute på gatan, hade varit lätt mycket roligare. Killen som vann var iaf väldigt rolig, stod och hoppade upp och ner.

Ska snart sova, tänkte försöka lägga mig i tid så jag kommer i rätt tidsfas denna veckan, för lite sömn. Så ska jag dricka upp mitt rabarber och grädd-te, har lite ont i halsen, vill INTE tappa rösten som jag gjorde innan jul. Det var inte kul för mig men alla andra tyckte det. Jaja, hoppas ni går och lägger er snart och sover lika skönt som jjag ska göra på min nya madrass och med mina nya kuddar! GRYMT SKÖNT!!

Godnatt =)


Galet säger jag bara.

Helg, helg inte fullt så underbara helg. Vaknade halv 2 igår morse, ingen aning om varför så sent, kanske behövde sova. Sen så var det slappa på dagen som gällde. Mormor och morfar kom hit på middag. Mitt under middagen så ringde Maria och undrade om jag ville följa med på fest. Självklart!

Så efter en 20 minuters stressande att göra sig redo för fest så satt vi på bussen. Träffade ltie pinsamma människor, som alltid. Sen så åkte vi lite för långt (ca 2 hållplatser) så vi fick gå lite längre än planerat, mindre kul. Sen festen var typ hur seg som helst till en början, men sen blev det bättre :) Sen slutade det med att jättemånga spydde (asså jag mår så sjukt illa då, så jag var tvungen att gå ut) och sen satte de sig och skrev på de däckade människorna. STACKARS dom idag. :/ Maria och jag åkte hem vid 3, så det var lyckat. :D

Nu så vaknade jag för en stunds sen, jättetrött verkligen. Ska snart iväg med mamma och köpa ny madrass och kuddar, min rygg kommer gå sönder annars ;) haha. Sen så har jag blivit hes, kombinationen av att skrika på fester och sen vara lite småförkyld, gör att jag låter typ som en kille som kommit i målbrottet. Pappa sa imorse:
P - Sovit gott?
L - aaa...
P - drack du öl igår eller ? haha
L - va? (helt förvirrad)
P - aa du låter ju som en målbrottskille.
L - tack så mycket (ironisk och sur)
P - haha (går därifrån och skrattar)

Håhåjaja, sen ska jag ha lite hemmaspa-dag tänkte jag. Med ansiktsmask, fotbad, hårinpackning, manikyr, basta och allt sånt. Kommer bli skönt, känner mig rätt ofräsch efter helgen.

Några bra tips på hemmakurer till spa?



 


Hahaha

Satt precis och kollade lite på youtube och hittade dessa underbara klipp. Skrattar så tårarna sprutar åt hur underbart söta och roliga dessa barnen är :D förresten så tror jag att jag har någon sorts magnet i röven som gör så att jag aldrig kommer ifrån datorn. hahah



och så den här, skrattet är bara helt underbart...


 
Enjoy! NU ska jag iallafall dra mig tillbaka, tänka på refrängen, kalla det vad du vill :P

Godnatt :D

Fit for the bed

Nu, sminket av. Pyjamas på. Tänderna borstade. Rullgardninen nerdragen. Täcken och kuddar är nyvädrade. It-girl ligger och väntar på nattduksbordet.

Godnatt! :)

Svullodagen

Efter en go svullodag med Cattis som bestod av att vi slutade klockan 12, gick och shoppade lite med Matilda och köpte rostad majs (haha aldrig smakat innan, men faktiskt ganska gott) men vi bestämde oss för att det var för nyttigt så vi åkte hem till cattis.

Hon är ensam hemma denna helgen och hennes föräldrar har fått för sig att hon kommer svälta ihjäl så de har köpt hem massa gott såsom chips, glass, godis, läsk osv. Så det satt vi och mumsade i oss och spelade Guitar Hero och kollade OC. Sen så somnade vi båda i soffan och vaknade av att vi var lite hungriga. Och är det svullodag så är det, det självklara är pizza, men orka åka och hämta den. Det fick bli hemkörning! Kebabrulle och kebabpizza försvann i ett nafs.

Sen kollade vi lite på Let's Dance, alla var duktiga, men var verkligen Dilba så bra? Tyckte hon hade dålig hållning. Ska köpa lite saker på IKEA imorrn är det tänkt, måste ha en ny madrass, håller typ på att få ryggskott.

Haha, kom att tänka på att jag nog borde träna imorgon, AJAJ vad dåligt det går med mina nyårslöften! SKÄRPNING! men är det svullodag så är det ;) haha iallafall så måste jag väl promenera 1 mil och göra typ 172617 miljarder situps för att förbränna allt onyttigt vi har satt i oss idag. Men det är ett senare problem, nämligen morgondagens problem.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska äta mina hårkontroll och sen krypa ner i sängen med boken som jag fick låna av Cattis; It-girl (ungefär som Gossip Girl-böckerna), den handlar om Jenny (Dan's lillasyster) får se hur den är, den verkar bra iallafall, min boksmak.

Någon som har något bra tips på liknande böcker?




Regn, regn och åter regn.

Regn, regn och åter regn.

En helt o-vanlig torsdag

Heej!

Kl. 6 släpade jag mig upp, gick en promenad med min hund, sen drack min efterlängtade smoothie(blåbär/hallon). Asgod!! Övertalade pappa att köra mig till bilskolan, körde i 45 minuter med bilskolan, sen hem till Matilda, åt en macka och sen halvsov hemma hos henne tills skolan började. Efter det "prov" i 3 timmar, där man skulle skriva en argumenterande debattartikel.
Helt övertrött så satt jag och skrattade mig igenom historialektionen. Ingen aning om vad det var som var så himla roligt, men kul var det :P haha. Sen regnade det som i helvete när jag skulle hem. Kall, blöt och hungrig begav jag mig på på jakt efter mat, hittade ett paket nudlar som jag sitter och äter nu, medan jag skriver blogg och kollar på Sex and the City. Ska snart göra matteläxa och sen åka till stallet. Kommer bli askul, men kommer vara så himla övertrött, jag har kommit över trötthetsfasen, fnissfasen och kommer snart komma in i utmattningsfasen. Måste sova tidigt ikväll!!

Hörs senare om jag inte ramlar av och bryter benen :P haha

Puss och kram


När sötsuget tar över, då köper man hem smoothie!!

Ursäkta den dåliga uppdateringen. har inte riktigt kommit på knepet för att lyckas hinna med allt annat och att blogga. Ni som hinner uppdatera flera gånger om dagen, en applåd till er!

Jag har syndat. Faan att mina nyårslöften ska brytas redan första dagen. Igår såg jag och Maria på "Smekmånaden" med Ashton Kutcher och Brittany Murphy, ganska rolig faktiskt! :) men den andra "clueless" var inte alls bra, ska jag vara ärlig så somnade jag. Haha, så den var med andra ord inte värt att se. Men iallafall nu ska jag inte prata bort mina synder, vi bakade muffins, chokladmuffins skulle det vara, men vi hade ingen kakao så vi tänkte att o'boy det går säkert lika bra... Inte att rekommendera!! Muffinsen blev helt sega av sockret, så vi åt bara en, så det kanske inte var så farligt, men sen så åt jag en twix idag innan vi åkte till ishallen med skolan. Mindre bra. Men så kommer mamma med räddningen och köper hem Brämhults smoothie till mig. Supergoda och nyttiga, för de innehåller bara frukt! Sen så har jag också hittat ett recept på smoothie som verkar bra:

* 1 banan
* 1 dl naturell yoghurt
* 1 dl bär
 * 1 msk havregryn
* ½ dl juice
Mixa allt till en slät smoothie. Servera!

Vad gör ni för att "bota" erat sötsug?? Jag behöver hjälp att hålla mina löften.

Puss och kram


Oh Happy Days!

Nu blev min dag genast mycket bättre :D pappa kom med posten och då hade jag fått två filmer från lovefilm.com eller något sånt, haha två tjejfilmer: clueless och smekmånaden, någon som har sett dom?. så nu ska jag bara komma på något nyttigt snacks att ha till. (Jag håller stenhårt på mina nyårslöften nu!) Sen så har också  "missdeardiary " räknat ut att det bara är 99 dagar kvar av skolan så tack för det :D Sen kanske det också hinns med lite OC säsong 2, det blir en riktig filmkväll ikväll känns det som. Så kvällen är räddad :D yeeeey! hörs kanske om några timmar...;)

puss på er <3

Det börjar inte bra..

Första skoldagen idag, kändes inte kul. Jag vill ha mera lov!! Det hanns med ett "hej och välkomna tillbaka efter lovet" på första lektionen, sen var det full fart igen och det känns som om man aldrig har varit borta. Segt! Sen så håller de på och bygga om i min skola så det var värsta labyrinten haha lite kul faktiskt. Alla kom för sent och var helt anfådda för att de inte hade hittat! haha, det var faktistk ganska svårt :S sen äckelmat i bamba, curryfisk? vad är det liksom?:S någon annan som hade det idag?

Nu ska jag skriva in lite i min almanacka om prov osv som vi fick reda på idag så att jag inte glömmer bort. Sen bilskolan imorgon och skridskor med skolan :D det blir kalas!

Puss och kram

Nyårslöften

Eftersom det inte gick så himla bra med mina nyårslöften så tänkte jag att jag gör en nystart nu när lovet tagit slut. Tillbaka i rutiner och vardag kanske gör det hela lättare. Jag försöker vara lite positiv haha.

Här kommer listan:

* Försöka att lägga mig i tid. Senast 22-23 på vardagar.
* Planera bättre (få användning av min kalender)
* Börja med skolarbeten i tid istället för att sitta sista kvällen och råplugga. (Lycka till, jag jobbar bäst under press tror jag)
* Äta mindre godis och annat gott onyttigt.
* Börja gå promenader och gå på Friskis&Svettis
* Skriva in alla mina inköp i min kvittobok, för att ha koll på mina pengar.
* Uppskatta mina vänner bättre och ta hand om mig själv.

Nu får vi se hur jag lyckas med detta, haha önska mig lycka till :)

Uhm....angående punkt 1 så börjar det officiellt imorgon. Okej? haha...

Godnatt <3


Lärarinvasion och Colaberoende

Nu är jag äntligen (eller äntligen och äntligen) hemma.  Det blev först lite shopping med Cattis där jag fick köpt en jättefin kjol-ihopsydd-med-en-tröja sak på Gina Tricot (haha typ stammis, 3/4 av min garderob kommer därifrån :P ) sen så upptäckte vi att alla lärare som hade studiedag idag (anledningen till att vi börjar imorgon) var på samma ställe som oss där vi skulle äta lunch. Det fullkomligt kryllade av dem. Det var mindre kul, vi vill minst av allt bli påminda om att skolan börjar imorgon. Iallafall så resulterade det i att vi fick gå in i massa affärer i väntan på att de skulle gå...
Tillslut så fick vi iallafall våra räksallader och varsin coca-cola (jag är helt klart beroende). Mycket gott var det!

Sen så gick vi och skulle köpa Frödinges kladdkaka (sjukt god) men vi kunde inte hitta den. Så vi letade upp någon som jobbade i affären och fråga vart den fanns och den var självklart precis bredvid oss! Är det inte alltid så att när man frågar efter något så är det precis framför näsan på en? Efter vårt fina äventyr bland frysdiskarna så cyklade vi hem till Cattis. Spelade GuitarHero på Wii och så fick jag prova på boxning och lite annat. Det var jäävligt kul (får man svära på en blogg?) sen iallafall mer shopping med Maria som tillslut fick ge upp att hitta några stövlar, hon var lite kräsen.

Vi åkte hem till henne och kollade Ciao Bella. Den var lite mysig men kanske inte så himla djup. Men värd att titta på om man vill se något lättsamt så här på måndagskvällen. Köpte även en Cola till...haha

Nu kom jag hem efter att mamma berättat att hon kört in i en stolpe så bilen var lite repad. Stackars mamma. :/
Men nu ska jag avsluta mitt hitills längsta blogginlägg!

Ha de så bra! Puss och kram

mysdag

Sådärja, nu ska jag äta frukost, duscha, fixa iordning mig och sen åka iväg för mysdag med Cattis med kladdkaka och Wii, sen ska jag möta upp Maria för att lösa dagens i-landsproblem nämligen att hennes bruna skor inte matchar hennes gråa leggins. Haha, usch vad ytliga vi är men jaja, får se om det blir nya leggins eller nya skor.
Bloggar senare om hur det gick.

Ha en bra dag  :)

Ett STORT tack

Jag skulle vilja tacka den underbara människa som skapade Designadinblogg-bloggen.
Tack, tack, TACK!
Utan dig hade jag aldrig klarat av att designa min blogg. Haha, oteknisk är mitt mellannamn. Jag tycker verkligen att det borde finnas något enklare sätt att designa sin blogg än att sitta och försöka tyda en massa koder. Ja, det kanske bara är jag som inte fattar något. Men om det finns någon mer därute som inte heller förstår, så ta hjälp av designadinblogg. Asgrym sida!!

Ska jag eller inte?

image3


Skor, det är något jag verkligen avgudar. Jag satt precis och beundrade Kenzas stora skosamling, så många och fina skor vill jag också ha. Därför så var jag inne och kollade på dessa skorna, igen. Men ett litet problem det är att jag är ca 175 och om jag har på mig såna skor så blir jag väl runt 180 om inte mer. Är detta verkligen något jag vill? Samtidigt så är skorna to die for!

Så vad tycker ni, ska jag eller ska jag inte köpa de underbara skorna?

Godmorgon?

Vaknade precis av att väckarklockan ringde..kände mig så duktig igår så jag tänkte att jag ställer klockan så att jag går upp tidigt och sen så blir det lättare att gå upp till skolan imorgon. Men 10 ?! haha kanske inte jättestor skillnad. Sen så kunde jag verkligen inte somna igår, det är så himla jobbigt! någon som har något tips på hur man lättare somnar?

Mitt problem brukar vara att jag ligger och tänker på allt möjligt och kan därför inte somna, men igår så skrev jag faktiskt ner allt jag kom på i ett block som jag har bredvid sängen. Men hjälpte det? Nej! Ingen skillnad, jag vet inte varför men skulle vara väldigt glad om någon kunde komma med något bra tips.

Tackar =)


Helt underbar!!!

Nu har jag suttit här och lyssnat och lyssnat...länge...mycket länge...på Nrj, för att få höra Amanda Jenssens låt. Jag tycker den är helt underbar!! Längtar verkligen tills singeln kommer. Jaja, nu ska jag nog sova, det blir alltid så att jag säger att jag ska sova och sen en timme senare så sover jag fortfarande inte. Irriterande.

Men lyxigt som jag har det så slipper jag gå till skolan imorrn (någon studiedag eller något annat som någon smart person kom på att man skulle kombinera med lovet). Ska bli skönt med en extra lovdag, sen imorgon så blir det lite lunch med C och sen shopping med M. Underbart :D

Nej, nu MÅSTE jag verkligen sova, får inte vända på dygnet, haha har en tendens att göra det. Usch usch!

Godnatt

Officiellt det första blogginlägget...

Hej alla där ute som läser min blogg. Detta är det första blogginlägget...någonsin! Känns bra faktiskt, kan känna att man behöver skriva av sig ibland. Det är väl därför som jag bestämde mig för att göra en blogg och för att komma ihåg och för att jag var uttråkad. Haha.
Varför har ni gjort era bloggar?

RSS 2.0